ОБЛІКОВА ПОЛІТИКА ЯК ІНСТРУМЕНТ ОПТИМІЗАЦІЇ ОПОДАТКУВАННЯ ПРИБУТКУ ТА УЗГОДЖЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ ІНТЕРЕСІВ - Лебедзевич, Яна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто необхідність формування облікової політики як елемента оптимізації оподаткування та мінімізації непорозумінь між соціально-економічними партнерами