МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ТА РЕСУРСНІ ОБМЕЖЕННЯ ЕКОНОМІЧНОГО ПРОЕКТУВАННЯ В УКРАЇНІ - Кушнір, Леонід Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглядаються методологічні засади сучасного економічного проектування в Україні. Виявлено різні теоретичні підходи до розуміння його сутності і методів реалізації. Аналізується досвід національного проектування в зарубіжних країнах. Пропонуються шляхи подолання інституціональних та ресурсних обмежень розвитку національних проектів України