УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОНОМІКО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО МЕХАНІЗМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОВОЧЕПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ ЯКІСНОЮ СИРОВИНОЮ - Косовець, Галина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Висвітлено результати дослідження щодо стану виробництва овочевої сировини та системи економіко-організаційних заходів поліпшення забезпечення нею овочепереробних підприємств