УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ВНЗ НА ЗАСАДАХ МАРКЕТИНГУ І ЛОГІСТИКИ - Іщук, Леся Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Стаття присвячена проблемі управління розвитком вищого навчального закладу, зокрема розробці теоретичних положень і практичних рекомендацій щодо формування його механізму на засадах маркетингу і логістики