ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА ЯК ОДИН ІЗ КЛЮЧОВИХ ПРІОРИТЕТІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ТА ЗАГОСТРЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ КРИЗИ - Зеленська, Олена Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Визначено характерні тенденції продовольчого забезпечення та причини існування голоду в сучасному світі; досліджено вплив глобалізації на розвиток агросфери та продовольчу безпеку країн із різним рівнем соціально-економічного розвитку