КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА РІВНЯ ДОХОДУ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Бірюченко, Світлана Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Охарактеризовано значення та визначено етапи проведення оцінки рівня доходу персоналу підприємства, побудовано систему показників для оцінки за трьома напрямами та виокремлено узагальнюючий інтегральний показник