ІДЕНТИФІКАЦІЯ АУДИТОРСЬКОГО РИЗИКУ В УМОВАХ КОМП’ЮТЕРНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Шерстюк, Олександр Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Визначаються особливості впливу комп’ютерних інформаційних систем на ідентифікацію та оцінювання аудиторського ризику та його складових