ОБЛІКОВА ТЕРМІНОЛОГІЯ НЕПЛАТОСПРОМОЖНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Столяренко, Олена Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Визначено різницю між поняттями “майно”, “активи”, “ліквідаційна маса”, що дозволило усунути проблеми в юридичній та обліковій науках