СКЛАДОВІ ЗМІШАНИХ АКТИВІВ ТА УМОВИ НАБУТТЯ НИМИ ОЗНАК МОНЕТАРНОСТІ - Скоробогатова, Вікторія Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено склад та економічну природу змішаних активів підприємства, визначено умови за яких вони можуть відноситися до монетарних