ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ПРИБУТКУ ТА ОСНОВ ЙОГО РОЗПОДІЛУ: ДИСКУСІЙНІ ПИТАННЯ - Сивак, Олена Борисівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Окреслено та проаналізовано дискусійні питання, пов’язані з визначенням сутності прибутку та основ його розподілу для подальшої розробки пропозицій щодо удосконалення бухгалтерського обліку та контролю процесу розподілу прибутку