МОВА БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ - Романчук, Катерина Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Систематизовано проблеми мови бухгалтерського обліку, проаналізовано використання таких понять як “активи”, “майно”, “ресурси”, “господарські засоби”, “капітал” в бухгалтерському обліку та інших економічних науках