ОГЛЯД АВТОРЕФЕРАТІВ ДИСЕРТАЦІЙ ТА НАУКОВИХ СТАТЕЙ З ОБЛІКУ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ - Пиріжок, Стелла Євгеніївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено основні проблемні питання, що розглядаються в дослідженнях вітчизняних та зарубіжних науковців