МЕТОДОЛОГІЯ, МЕТОДИКА, МЕТОД: ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ - Пашинська, І. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Встановлено та узагальнено підходи до визначення суті понять“методологія”, “методика” й “метод”, окреслено зміст і складові виявлених підходів. За результатами проведеного дослідження сформовано та обґрунтовано дефініції зазначених категорій