АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ АНАЛІЗУ ЕНЕРГЕТИЧНИХ РЕСУРСІВ - Пашечко, О. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглядаються проблеми аналізу енергетичних ресурсів та структури енергетичного потенціалу у контексті сталого розвитку та енергозбереження. Висвітлено особливості системи екологічного управління та використання принципів і функцій екологічного маркетингу