ОБЛІКОВА ОЦІНКА ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ: МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ТА ВІТЧИЗНЯНА ПРАКТИКА - Остапчук, Тетяна Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено міжнародну практику оцінки земельних ресурсів та можливість удосконалення оцінки земель в Україні на основі її основних принципів