ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ ЯК МЕТОД ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ - Кузьмін, Дмитро Леонідович; Кузьмін, Денис Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглядаємо складність здійснення господарського контролю на підприємстві, доведиться важливість застосування інвентаризації як особливого інструмента господарського контролю