ВАРТІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА ЯК ЕКОНОМІЧНА КАТЕГОРІЯ В СИСТЕМІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Корягін, Максим Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Виділено випадки застосування показника вартості підприємства в практичній діяльності суб’єктів господарювання. Проаналізовано еволюційний розвиток вартості підприємства як економічної категорії в світлі основних економічних шкіл та виділено основні підходи до її розуміння дослідниками