ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ПОСЕРЕДНИЦЬКИХ ОПЕРАЦІЙ (АГЕНТСЬКИХ ВІДНОСИН) - Казарян, Генріх Генріхович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Визначено доцільність використання агентських послуг у процесі здійснення господарської діяльності підприємств та виокремлено якісні та кількісні показники оцінки ефективності агентських послуг. Висвітлено та охарактеризовано фактори впливу на ефективність агентських відносин