АНАЛІЗ ДОХОДІВ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ АБО НЕОБХІДНІСТЬ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗОВНІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ЗА НАРАХУВАННЯМ ТА СПЛАТОЮ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ - Здан, Світлана Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Зазначено суб’єкти зовнішнього контролю за нарахуванням та сплатою земельного податку юридичних осіб, запропоновано внутрішні документи для підвищення ефективності контролю