ОСОБЛИВОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТИТУЛЬНИХ ЗНАКІВ WEBMONEY - Гончарук, Михайло Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Визначено економіко-правову сутність титульних знаків WebMoney (WM) як одиниці обліку права вимоги, відповідно до якої запропоновано даний об’єкт відображати в бухгалтерському обліку як дебіторську заборгованість. Розроблено методику обліку операцій з використанням титульних знаків WebMoney в якості електронного платіжного інструменту в залежності від обраного варіанту використання технології WM