РОЗМЕЖУВАННЯ СУТНОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКИХ КАТЕГОРІЙ “ЗОБОВ’ЯЗАННЯ”, “ЗАБОРГОВАНІСТЬ”, “РОЗРАХУНКИ” - Гойло, Наталя Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проведено аналіз трактування сутності бухгалтерських категорій “зобов’язання”, “заборгованість”, “розрахунки”, здійснено їх розмежування та визначено умови їх виникнення