АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ Й МЕТОДИКИ КОНТРОЛЬНИХ ПРОЦЕДУР ПЕРЕВІРКИ СТАНУ ТА ВИКОРИСТАННЯ ОРЕНДОВАНОГО КОМУНАЛЬНОГО МАЙНА - Боримська, Катерина Павлівна; Кирик, Тетяна Вавилівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Проведено дослідження проблемних аспектів організації контрольних процедур за перевіркою стану та використання орендованого комунального майна