ОБ’ЄКТИ І СУБ’ЄКТИ КОНТРОЛЮ ВИРОБНИЧИХ ВИТРАТ: СУТНІСТЬ І ЗАВДАННЯ - Бутинець, Франц Францович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто основні елементи організації контролю витрат виробництва та принципи побудови ефективної системи їх контролю