УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ - Череп, Олександр Григорович; Урусова, Зінаїда Петровна; Урусов, Андрій Альбертович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено проблеми управління фінансово-економічною безпекою, виявлено внутрішні і зовнішні загрози, що можуть спричинити негативні наслідки діяльності підприємства. Встановлено, що для забезпечення стабільної, ефективної діяльності суб’єкта господарювання процес управління його фінансовою безпекою повинен мати безперервний характер та бути невід’ємною частиною системи фінансового менеджменту