ОСОБЛИВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Стрілець, Єлізавета Михійлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Присвячена вивченню основних проблем та особливостей діяльності страхових компаній. Визначені основні складові діяльності страховиків. Розкрито основні особливості діяльності страхових компаній, які відрізняють їх від інших суб’єктів підприємницької діяльності