ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНИХ ПЕРЕВАГ - Чернелевська, О. Л. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Наведено характеристика основних конкурентоспроможних переваг, зокрема на основі доступу до природних ресурсів,можливості глибинного перероблення сировини,залучення інвестицій у виробництво, інновацій, збільшенню обсягу виробництва продукції, об’єктивного розподілу доходів