КОНЦЕПЦІЯ ЯКОСТІ ТРУДОВОГО ЖИТТЯ: ЗМІСТ ТА ЗНАЧЕННЯ В ПРОЦЕСІ МОДЕРНІЗАЦІЇ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИН - Мельничук, Дмитро Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Викладено авторський погляд стосовно перспектив застосування концепції якості життя в процесі наближення соціально-економічної системи України до еталонів постіндустріального розвитку, охарактеризовано відмінності, що властиві західній та вітчизняній традиції трактування змісту концепції якості трудового життя, визначено її роль в ході модернізації соціально-трудової сфери