СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ ОБІГОВИХ КОШТІВ І АКТИВІВ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Корбут, Андрій Анатолійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Визначено сучасні проблеми використання обігових коштів та активів машинобудівних підприємств. Узагальнено причини їх формування та особливості прояву під дією чинників світової фінансової кризи та чинників формування інституційної системи кредитно-інвестиційного ринку та фінансового сектору