ПОКАЗНИКИ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ МАШИН - Іващенко, Ольга Владиславівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Визначено показники, що характеризують техніко-економічну ефективність машин