МІСТО ХАРКІВ ЯК СУБ’ЄКТ КОНКУРЕНТНОЇ БОРОТЬБИ В УМОВАХ ПОСТІНДУСТРІАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - Дунаєв, Ігор Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Узагальнено ключові ідеї для розробки стратегії модернізації економіки міста Харкова за умов постіндустріальної економіки. Подані ключові глобальні ринки збуту харківської наукоємкої продукції, окреслені напрями змін структури економіки міста