КЛАСИФІКАЦІЯ ВИТРАТ, ОРІЄНТОВАНА НА ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Ющак, Жанна Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Наведено детальну класифікацію затрат за функціями управління, що є найбільш адекватною для ефективного управління діяльністю підприємства. Обґрунтовано механізм розробки класифікації витрат підприємства при формуванні інформації в системі бухгалтерського обліку