ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВА: ПИТАННЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ ТА ДОКУМЕНТУВАННЯ - Склярук, Ірина Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розкрито організаційно-методичні аспекти організації обліку прибутку суб’єктів господарювання пивоварної промисловості на основі формування облікової політики підприємства, визначено основні її положення та шляхи їх удосконалення, особливості відображення витрат і доходів в облікових регістрах і звітності, запропоновано удосконалення внутрішніх документів і облікових регістрів