ПОНЯТТЯ ТА СКЛАДОВІ ЕЛЕМЕНТИ СТІЙКИХ ПАСИВІВ - Петренко, Наталія Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Уточнено сутність стійких пасивів та їх складових. Здійснено поділ стійких пасивів на види та запропоновано внутрішню звітність, що забезпечить контроль та ефективне використання стійких пасивів