РОЛЬ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В СИСТЕМІ РИЗИК-ОРІЄНТОВАНОГО УПРАВЛІННЯ - Панченко, Інна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Досліджено місце та роль бухгалтерського обліку в системі ризик-орієнтованого управління, а також проаналізовано повноваження працівників бухгалтерської служби у впровадженні та реалізації ризик- орієнтованого управління господарською діяльністю