ПОЛІПШЕННЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ: ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Мельник, Ерна Георгіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто основні елементи організації та методики бухгалтерського обліку господарських операцій з поліпшення основних засобів