ОСОБЛИВОСТІ ВІДОБРАЖЕННЯ ФАКТОРИНГОВИХ ОПЕРАЦІЙ В ФІНАНСОВОМУ ТА ПОДАТКОВОМУ ОБЛІКУ - Макарович, Вікторія Костянтинівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Сформовано модель взаємозв’язку відображення факторингових операцій в системі рахунків фінансового обліку і відповідно до вимог Податкового Кодексу України для учасників факторингового процесу