СИСТЕМА БУХГАЛТЕРСЬКИХ КАТЕГОРІЙ - Легенчук, Сергій Федорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розроблено систему бухгалтерських категорій. Розроблено показники категорійно-понятійної ємності національної системи бухгалтерського обліку та виду обліку