КЛАСИФІКАЦІЯ ОРЕНДНИХ ОПЕРАЦІЙ ДЛЯ ПОБУДОВИ ЇХ ОБЛІКУ НА КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Лайчук, Світлана Михайлівна; Хорунжак, Надія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Узагальнено класифікаційні ознаки видів орендних операцій для потреб бухгалтерського обліку підприємств комунальної сфери