УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ОПЕРАЦІЙ ОПЕРАТИВНОГО ЛІЗИНГУ - Клименко, Ігор Віталійович; Ніколаєва, Світлана Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Удосконалено організацію і методику бухгалтерського обліку операцій оперативного лізингу. Визначено порядок калькулювання послуг оперативного лізингу.