ПІДХОДИ ДО СУТНІСНОГО НАПОВНЕННЯ КАТЕГОРІЇ «БЕЗПЕКА» - Ткачук, Ганна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Окреслено та проаналізовано дискусійні питання, пов’язані з визначенням сутності категорії «безпека» для подальшої розробки пропозицій щодо удосконалення формування системи економічної безпеки господарюючих суб’єктів.