ПРОБЛЕМАТИКА РЕСУРСНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМИ КОРПОРАТИВНОЇ БЕЗПЕКИ - Рудковський, Олександр Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Розроблено й обґрунтувано модель ресурсного забезпечення системи корпоративної безпеки.Розроблено рекомендації щодо підвищення рівня ресурсного забезпечння корпоративної безпеки на підставі аналізу діяльності акціонерних товариств.Визначено форми і механізми ресурсного забезпечення корпоративної безпеки. Досліджено й обґрунтовано концептуальний підхід до організації системи забезпечення корпоратвиної безпеки акціонерних товариств. Визначено цілі управління в системі забезпечення корпоративної безпеки. Вивчено структуру системи корпоративної безпеки. Розроблено інструментарій оцінювання загроз ресурсного забезпечення корпоративної безпеки. Розроблено послідовність оцінювання результативності управління системи ресурсного забезпечення корпоративної безпеки.