МОДЕЛЮВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ТУРИСТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ - Пилипів, Віталій Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Здійснено моделювання системи управління розвитком туристичного комплексу України. Визначено основні прогнозні значення внеску туристичного комплексу України у масштаби ВВП країни.