ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКУ У БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВАХ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ - Хомуляк, Тарас Ігорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Розглянуто передумови та існуючі проблеми щодо модернізації бухгалтерського обліку в бюджетних установах. Окреслено труднощі, що виникають при адаптації вітчизняного облікового законодавства до міжнародних вимог. Розглянуто конкретні невідповідності, що мають місце у нормативних актах з питань регулювання бюджетного обліку.