ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧОГО СЕКТОРА УКРАЇНИ - Кушніренко, Оксана Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Розглянуто можливості активізації інвестиційної діяльності та вдосконалення механізму державного регулювання продовольчого сектора України. Розглянуто методичні аспекти інвестиційної діяльності, тенденції інвестиційної діяльності агропромислових підприємств, процеси їх реформування та шляхи залучення інвестицій на їх розвиток, напрямки і пропозиції щодо формування механізму державного регулювання інвестиційної діяльності.