ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ПІДПРИЄМСТВАМИ ТУРИСТИЧНОЇ СФЕРИ - Момонт, Тетяна Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Розкрито особливості туристичної діяльності та їх вплив на побудову обліку. Розкрито специфіку бухгалтерського обліку туристичної діяльності. Звертається увага на особливості побудови обліку на туристичних підприємствах з огляду на специфіку їх діяльності.