ОБ’ЄКТИ СУТТЄВОСТІ В ОБЛІКОВІЙ ПОЛІТИЦІ ПІДПРИЄМСТВА - Лайчук, Світлана Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Визначено об’єкти суттєвості облікової інформації при формуванні облікової політики підприємства; узагальнено значення порогу суттєвості для окремих об’єктів обліку.