СУДОВО-ЕКОНОМІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ОПЕРАЦІЙ З УПРАВЛІННЯ ВІДХОДАМИ: ТЕОРЕТИЧНІ ПОЛОЖЕННЯ - Грицишен, Дмитро Олександрович; Кузнєцова, Олена Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Обґрунтовано теоретичні положення судово-економічної експертизи операцій з управління відходами. Визначено предмет, об’єкт та питання, які вирішуються експертом-економістом.