КОМПЛЕКСНИЙ АНАЛІЗ РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ КОРПОРАЦІЙ - Вигівська, Ірина Миколаївна; Іваненко, Валентина Олександрівна; Шевченко, Любов Ярославівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Обґрунтовано комплексний підхід до методичного забезпечення аналізу ресурсного потенціалу корпорації, який дозволить підвищити можливості управління щодо оптимізації обсягів надходження і вибуття відповідних ресурсів та визначення резервів покращення ефективності їх використання.