ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ РЕЙТИНГОВОЇ ОЦІНКИ КОМПАНІЙ ЗІ СТРАХУВАННЯ ЖИТТЯ В УКРАЇНІ - Полчанов, Андрій Юрійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Досліджено питання рейтингової оцінки компаній зі страхування життя, її особливості в Україні, запропоновано використання акредитаційних вимог комерційних банків та індикаторів діяльності регіональних підрозділів для визначення рейтингу страховика.