ОЦІНКА РІВНЯ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ: ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ - Дячек, Світлана Михайлівна; Легенчук, Юлія Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Розглянуто суть індикаторів фінансової безпеки, сформовано підходи щодо визначення ряду індикаторів для подальшої оцінки рівня фінансової безпеки держави, досліджено американський досвід щодо оцінки рівня фінансової безпеки та запропоновано спосіб поєднання вітчизняного та зарубіжного досвіду.